Mit csinálunk?

Két nagy szenvedélyünk van

A fémek szeretete és a design. Szeretnénk e kettő között minél szorosabb kapcsolatot kialakítani, ezért minden munkánknál a praktikus felhasználás mellett roppant fontos szerepet játszik az esztétikum is, hogy a szemlélődőből kiválthassuk a wow érzést.

Lézervágással készült perforált fém dekor paneljeink, takaró lemezeink szinte bármilyen belső térnek, épületnek friss, modern megjelenést biztosíthatnak.

Felhasználási területek

Homlokzati panelek

Építészeti felhasználási módok közül kiemelkedik a homlokzati panelek lehetősége, amivel a felújításra kerülő vagy épp tervezés alatt álló épület egészen markáns vonásokat kaphat paneljeinknek köszönhetően.

Építészet

Egyedi burkolóelemek, takarólemezek és egyéb formatervezett megoldások állhatnak az építészek rendelkezésére, hogy épületeiket még karakteresebbé varázsolják.

Üzlet dekoráció

Hotelek, éttermek, bárok, galériák esetében megannyi kreatív lehetőség adatik paneljeink felhasználására. Csak a képzelet szabhat határt a lehetőségeknek.

Ads Billboards

Reklámipar​

Paneljeink lehetőséget teremtenek márkaüzenetek megjelenítésére is, a megszokottól eltérő módon, ami izgalmassá teszi a cég üzenetét a vásárlók számára

Anyagtípusok

Alumínium

Paneljeink fő alapanyaga az alumínium, amiből lézervágással alakítjuk ki a megrendelő által megálmodott mintát. Korrózióálló, így külső és belső felhasználásra egyaránt alkalmas, elenyésző súlya miatt egyszerűvé válik felszerelése is.

Rozsdamentes acél

Olyan területeken, ahol a fő szempont az időtállóság és strapabíróság, a rozsdamentes acél a legjobb választás. Korrózióállósága külső és belső helyeken is felhasználhatóvá teszi.

Acél

Hasonlóan strapabíró, mint a rozsdamentes acél, ám a korróziónak nem áll ellent, ezért csak beltérre és színre fújva javasoljuk használatát.

Írjon nekünk!

Beszéljük meg elképzeléseit, és alkossunk valami maradandót együtt!

Case Study:

Rocky Likes to Play on Greens

Rem ridi culus pharetra eligendi labore nulla explicabo sem! Modi ipsa, dolores cupiditate elementum molestias dis animi, consequ untur pulvinar, fringilla ducimus facilisis habitant, irure erure? Fringilla metus nulla expli cabo sem!

Videó lejátszása

GYakran Ismételt Kérdések

Bár fő profilunk a perforált, lézervágott panelek gyártása, de emellett bármilyen síklemezből megoldható vágással megbirkózunk, akár ipari mennyiségben is, így ha hasonló igény merülne fel, keressen minket bizalommal. Lehetőséget biztosítunk megrendelőinknek élhajlítási, csiszolási, szinterezési feladatok megrendelésére is, ám ezeket nem feltétlen a Cakk Labs, hanem kiterjedt partneri hálózatunk tagjai fogják kielégíteni.

Főleg különböző fémek megmunkálásával foglalkozunk, de igény esetén műanyag vagy fa panelek elkészítésére is vállalkozunk. A fém paneljeink lézervágással készülnek, ami egy termikus vágási folyamat, mely során az anyag koncentrált hőbeviltel hatására elég.

Valójában csak a képzelet szabhat határt a felhasználási módoknak, de hogy néhány példát említsünk a teljesség igénye nélkül:

-Homlokzati dekoráció

-Üzlet dekoráció

-Otthoni, munkahelyi, üzlethelyiségi térelválasztó

-Árnyékolóként

-Fali panel dekorációs célra

-Kerítés, kapu, korlát elemek

-Tolóajtó, radiátor, légkondicionáló takaró lemez

-Erkélyek külső burkolat elemei

Ebben a műfajban árajánlatot adni nem egyszerű művelet, mert nagyon sokváltozós tud lenni a munka. Amire mindenképpen szükségünk van, hogy körvonalazni tudjuk az árat:

-Kültérre vagy beltérre kerülne a panel

-Mi lenne a mérete, anyaga, anyagvastagsága, darabszáma

-Szükséges e színre fújni a darabot és ha igen milyen színre esett a választás

-Milyen funkció van szánva az panelnek (homlokzati, kapu, takaró lemez stb.)

-És ami legfontosabb: Milyen minta kerülne kivágásra

A minták esetében örömmel segédkezünk, de amennyiben külső grafikustól érkezik a rajz, arra mindenképp érdemes figyelni, hogy vektoros formában van szükségünk rájuk. Optimális esetben mérethelyes .dxf fájlból tudunk dolgozni, azon belül is a 2004/2005/2007-es verzióból.

Sajnos nem áll módunkban felszerelni a paneleket, de minden segítséget megadunk hozzá, hogy a felszerelés minél magától értetődőbben menjen. Amennyiben mégsem megoldható a feladat akkor igyekszünk hozzáértő szakember gárdát felbérelni a panelek felszerelésére.

Nem, az ország egész területére ki tudjuk szállíttatni elkészült munkáinkat.

Mivel minden panelünk rendelésre készül, ezért általánosítani nem tudunk, de az árak a következőkből adódnak össze: Anyag típusa, anyag vastagsága, panel mérete, felületkezelés, minta bonyolultsága, panel színezése, egyéb megmunkálás (pl.élhajlítás).

Mivel minden munkánk egyedi, ezért nem tudunk versenyezni a sorozatgyártott termékekkel idő ügyileg. Termékeinkre átlagosan egy, másfél hónapot kell várni, de becsszó megéri.

Természetesen, sőt az ilyen feladatok a legjobbak! Annyi kérésünk van csak, hogy a fájlokat vektoros formátumban, lehetőleg .dxf (2004/2005/2007-es verzióba mentve.) kérnénk! Köszönjük!